skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Tuinfeest achtergrondmuziek door Mindy & The Good Vibes Society

Tuinfeest achtergrondmuziek met Mindy & The Good Vibes Society? Akoestische muziek met een tuinfeest. Een goede combinatie! Zeker als de buren ook blij worden van akoestische muziek, een band die niet te hard klinkt.

Tuinfeest achtergrondmuziek, akoestische band met zangeres Mindy

Onze akoestische band bestaat uit zangeres Mindy die de sterren van de hemel zingt, een gitarist met kampvuur-sound en een contrabassist met zwoele warme groovy klanken. Een feestje in de tuin met live achtergrondmuziek, daar wordt iedereen vrolijk van!

Tuinfeest met gezellige live muziek voor iedereen

Het repertoire van Mindy & The Good Vibes is een mix van liedjes van toen (Tina Turner, Stevie Wonder) tot aan hits van nu (Justin Timberlake, Joss Stone, Bruno Mars). De akoestische band speelt de liedjes op een rustige lounge manier zodat het echt achtergrond muziek is en een ‘lounge sfeer’ geeft. Mocht iemand willen dansen dan zet de band natuurlijk even aan.

Tuinfeest met akoestische band en DJ

Kunt u iets meer geluid in uw tuin kwijt en vraagt uw evenement om een dansbaar karakter dan is onze bassist tevens de DJ en draait hij naar de sfeer zoals u die wenst.

Voor elk budget hebben we een mogelijkheid. Informeer snel voor alle mogelijkheden.

Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top