skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Mindy & The Good Vibes Society

Uw feest vraagt om akoestische muziek waar uw gasten gezellig kunnen praten? Of juist een spetterende coverband waarop je kan dansen? Met als afsluiter een DJ? Of alles van dit? Met Mindy & The Good Vibes Society heeft u in 1 klap alles geregeld voor de live muziek op uw event! Professionele, vriendelijke muzikanten in vintage kledingstijl bezorgen u een vintage feest, met gebalanceerd repertoire van toen en nu!

Op het podium staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in vintage pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie.

Bedrijfsborrels

Bruiloften

Kerst/nieuwjaars recepties

Tuinfeest/verjaardag

Diners

Professionele muzikanten, muziek op maat

Eenheid in verscheidenheid is het kenmerk van deze band. Eenheid in uitstraling: vintage kleding en eventueel met showpodium. Verscheidenheid in geluid: van akoestisch trio tot grote showband.
Mindy & The Good Vibes zijn louter professionele muzikanten die op akoestische of elektrische instrumenten altijd precies doen waar ze voor gevraagd zijn: achtergrondmuziek of knalfeest. Akoestisch jazzy of dansbaar. Voor elke gelegenheid hebben de Mindy & The Good Vibes dus altijd een oplossing! De band werkt met vaste licht en geluid technici, deze zorgen ervoor dat alles perfect verloopt voor, tijdens en na uw evenement. De vaste bezetting van Mindy werkt samen met de meest ingehuurde en beste blazers van Nederland: The Holy Horns

Geschikt voor iedereen

Het concept van de band is dansmuziek toegankelijk gespeeld: voor iedereen. Mindy & The Good Vibes spelen met name danshits – van toen – Stevie Wonder, Michael Jackson, dance classics tot aan  -liedjes van nu-  Meghan Trainor, Caro Emerald en Bruno Mars. Het bijzondere van het repertoire is dat deze dansliedjes ook akoestisch wordt gespeeld. Bruno Mars als achtergrondmuziek? Yes we can!

Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top