skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Nieuwjaarsreceptie muziek door Mindy & The Good Vibes Society

Nieuwjaarsreceptie en muziek zijn een goede start voor het nieuwe jaar. Live achtergrondmuziek tijdens de nieuwjaarsreceptie om bij te kletsen over de feestdagen of gezellig meezingen: Mindy & The Good Vibes Society verzorgt de complete live muziek de nieuwjaarsreceptie.

Nieuwjaarsreceptie muziek op aangenaam volume met een repertoire voor iedereen

Nieuwjaarsreceptie met een stijlvolle akoestische band: bijzondere live achtergrondmuziek om gezellig bij te praten. Tijdens de nieuwjaarsreceptie moet er een aangenaam geluidsniveau zodat iedereen met elkaar kan praten. Uiteraard hier en daar een dansje voor degene die dat graag wil. De akoestische band Mindy & The Good Vibes bestaat uit professionele muzikanten die weten wat ze moeten doen en de band is altijd op een aangenaam geluidsniveau.

Het repertoire van deze akoestische band bestaat uit sfeervolle en bekende popmuziek in een eigen akoestisch, warm geluid.

Nieuwjaarsreceptie muziek door akoestische instrumenten

Door de akoestische bezetting van zangeres Mindy met gitaar en/of piano, contrabas en percussie is de muzikale omlijsting toegankelijk. Stel de bezetting zelf samen en neem contact op over de mogelijkheden en prijs.

Combineer verschillende momenten en ontvang een aantrekkelijke combinatieprijs! Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top