skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Tape act met vintage uitstraling

Mindy verschijnt op uw evenement in een Charleston jurk of corset samen met haar vintage hutkoffer. Uit de hutkoffer tovert ze voor uw publiek de mooiste ballads om van te genieten, lounge muziek om gezellig bij te borrelen of dansbare hits van toen en nu. Over het geluid hoeft u zich geen zorgen te maken Mindy is een ervaren vakvrouw. Ook in de pauze kan ze uit haar hutkoffer sfeervolle achtergrondmuziek verzorgen.

Tape act met vintage uitstraling of Mindy solo met DJ

U bent op zoek naar live muziek maar wil het graag beperken tot een vocalist: Mindy zingt solo ‘met tape’ live over het repertoire van de Good Vibes Society aangevuld met liedjes die passen bij de sfeer van het evenement: perfecte muzikale omlijsting.

Mindy solo met DJ

Wilt u een zangeres met DJ: boek dan Mindy met DJ. Mindy is solo te combineren met DJ en live solo muzikant zoals percussioniste of saxofonist.
DJ Good Vibe draait tussen het optreden van Mindy door, op vinyl en hedendaags digitaal. De DJ kan op de achtergrond als lounge DJ fungeren of als u wenst meer dansbaar. Het voordeel is dat u alle verzoekjes kan aanvragen. Of u neemt uw eigen platen van zolder mee! Veel hedendaagse artiesten, zoals bijvoorbeeld Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone vinden nog steeds inspiratie uit oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken!

Mindy & JACKAL. boeken

Jackal. & Mindy, een professioneel, hoogwaardig en allround zang duo, te boeken voor bedrijfsevenementen, borrels, diners, privéfeesten, huwelijken, recepties, jubilea, vieringen etcetera. Organiseert u een event en bent u op zoek naar live entertainment met een hoog dans en feest gehalte of juist smaakvolle achtergrondmuziek? Dan is Jackal. & Mindy precies het duo waarnaar u op zoek bent! Zij brengen muziek voor jong en oud, met heerlijke golden oldies en hedendaagse hits. Dit wervelende duo heeft niet alleen nationaal, maar ook internationaal hun sporen ruimschoots verdiend. Zo stonden zij onder meer op podia in: de Verenigde Staten, Indonesië, China, Japan, Suriname, Aruba, Curacao, Australië, Zuid Afrika, Mexico, Dubai, Frankrijk, Spanje, Portugal, België en Duitsland. Dit tweetal heeft een bijzonder uitgebreid en allround repertoire van de jaren ’30 tot de laatste hits uit de top 40. Ideaal op een feest waar verschillende generaties willen genieten van een onvergetelijke avond met top entertainment! Met hun ruime ervaring weten Jackal. & Mindy precies hun publiek aan te voelen om zo de juiste sfeer te kunnen creëren. Jackal. & Mindy verzorgt een avondvullend programma, waarbij zij 3 x 45 minuten zullen optreden. Uiteraard zal er passende pauzemuziek gedraaid worden, zodat het feest gewoon door gaat en de dansvloer gevuld blijft. Jackal. & Mindy zijn zowel geschikt voor kleine intieme als grootse evenementen. Voor elke gelegenheid is een passende licht- en geluidsset inbegrepen. Indien gewenst kan Jackal. & Mindy het entertainment verzorgen tijdens ballroom- en dansavonden. Denk hierbij aan een Quickstep, Engelse Wals, Chachacha of Foxtrot.

Jackal. & Mindy XL

Jackal. & Mindy met live muzikanten? Desgewenst kunnen Jackal. & Mindy ook uitgebreid worden met live muzikanten. Denk hierbij aan piano begeleiding of begeleiding door een combo. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

Jackal. & Mindy boek je bij Viking Entertainment.

Jackal. & Mindy zijn als duo te boeken via Viking Entertainment. Viking Entertainment is een erkend en professioneel boekingskantoor in Nederland, met vier kantoren door heel Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor Jackal. & Mindy.

Back To Top