skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Kerstborrel muziek door Mindy & The Good Vibes Society

Kerstborrel met muziek? Goede live muziek zijn twee elementen van beleving die in december het leven nog een stukje gezelliger maken, thuis en op het werk. Live achtergrondmuziek tijdens de kerst, kerstreceptie of gezellig meezingen met een bekend kerstliedje: Mindy & The Good Vibes Society verzorgt de complete live muziek tijdens de kerst(dagen) voor bedrijf, horeca of particulier.

Kerstborrel met muziek: een stijlvolle akoestische band, live achtergrondmuziek

Tijdens de kerstborrel moet er een aangenaam geluidsniveau zodat iedereen met elkaar kan praten. Uiteraard hier en daar een dansje voor degene die dat graag wil. De akoestische band Mindy & The Good Vibes bestaat uit professionele muzikanten die weten wat ze moeten doen en de band is altijd op een aangenaam geluidsniveau.

Live kerstliedjes aangevuld met goede live muziek.

Het repertoire van deze akoestische band bestaat uit kerstliedjes en bekende popmuziek in een eigen akoestisch, warm geluid.

Kerstborrel muziek met zangeres, gitarist/pianist, contrabassist en percussie

Door de akoestische bezetting van zangeres Mindy met gitaar en/of piano, contrabas en percussie is de muzikale omlijsting toegankelijk. Stel de bezetting zelf samen en neem contact op over de mogelijkheden en prijs.

Combineer verschillende momenten en ontvang een aantrekkelijke combinatieprijs! Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top