skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Jubileum live muziek door Mindy & The Good Vibes Society

Jubileum live muziek met een bijzondere band? Want u wil dit bijzondere moment met het personeel op een bijzondere manier vieren. Live muziek geeft uw jubileum feest een extra beleving en zal dankzij live muziek als een eeuwige herinnering de geschiedenis ingaan. Met Mindy & The Good Vibes Society heeft u muzikale omlijsting met een vintage uitstraling met een modern randje qua repertoire (Justin Timberlake, Bruno Mars). Deze professionele band speelt covers van toen en nu, live muziek voor iedereen.

Jubileum met rustige live achtergrondmuziek of een spetterend (dans)feest?

Onze band bied live muziek voor een jubileum aan in twee verschillende thema’s:
– live achtergrondmuziek om gezellig bij te praten
– vintage feestband om op te dansen

Als u een jubileum organiseert waarbij live achtergrondmuziek vooral op een aangenaam geluidsniveau moet zijn bestaat de band uit een akoestische bezetting (gitaar, piano, contrabas, percussie).
Wilt u echt een spetterend feest waarbij gedanst mag worden en de band het hoogtepunt van de avond is dan komt Mindy met haar volledige vintage coverband.

Jubileum met live muziek voor iedereen.
Het repertoire van Mindy & The Good Vibes is geschikt voor iedereen: bekende liedjes uit het verleden (Tina Turner, Stevie Wonder) en heden (Justin Timberlake, Bruno Mars) worden door de stijlvol aangeklede professionele muzikanten die zangeres Mindy begeleiden.

Combineer verschillende momenten en ontvang een aantrekkelijke combinatieprijs! Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top