skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Feestband door Mindy & The Good Vibes Society

Feestband met vintage coverband Mindy & The Good Vibes Society? Jazeker! Vraagt jullie feest om een spetterende feestband waarbij uw gasten absoluut kunnen dansen? Afgewisseld met een DJ? Dan ben je bij Mindy & The Good Vibes Society op het juiste adres aangekomen.

Feestband, professionele muzikanten in vintage kleding, muziek om op te dansen!

Deze feestband bestaat in de basis uit 9 muzikanten: 2 zangeressen, toetsen, gitaar, bas, drums, percussie en een blazerssectie (The Holy Horns, bekend van Marco BorsatoBrownie DutchO3GNE). Deze formatie staat garant voor een avond vol feest muziek! Bijzonder aan onze band is dat u zelf de band kan samenstellen, naar smaak en budget: zo kan het een net kleinere formatie zijn of er kan uitgebreid worden met extra zang en extra blazers. Informeer snel voor alle mogelijkheden.

Met Mindy & The Good Vibes Society heeft u in 1 klap alles geregeld voor de live muziek op uw event! Professionele, vriendelijke en gepassioneerde muzikanten in stijlvolle kledingstijl bezorgen u een onvergetelijke avond met een zeer gevarieerd repertoire met muziek van toen en nu!

Zet Mindy & The Good Vibes Society in op meerdere momenten tijdens een event en creëer meteen een mooie rode draad op uw dag. Denk aan een kleine bezetting als welkom voor de gasten of tijdens een diner voordat de feestavond begint.

Combineer verschillende momenten en ontvang een aantrekkelijke combinatieprijs! Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top