skip to Main Content
+31 (0)6 -16 02 64 30 info@thegoodvibessociety.nl

Ceremonie muziek door Mindy & The Good Vibes Society

Ceremonie en muziek, onlosmakelijk verbonden. Daarom nemen jullie een kijkje op onze site, immers. De liedjes die tijdens jullie huwelijksceremonie te horen zijn, zullen voor altijd herinneringen met zich meebrengen aan dat speciale moment.

Ceremonie met live muziek, een eeuwige herinnering

Waarom dan live muziek? Live muziek door een kleine formatie van Mindy & The Good Vibes Society zorgt ervoor dat de liedjes op een prachtige natuurlijk manier verweven worden tijdens de ceremonie. Een mooi begin als de bruid binnenkomt lopen en een mooi eind als ze gaat zitten. Een liedje net wat langer doorspelen als het moment dat nodig heeft of juist iets eerder stoppen, omdat het anders te lang zou duren.

Het bruidspaar kiest zelf de liedjes uit die zij willen horen en Mindy & The Good Vibes Society kan natuurlijk ook een adviserende rol hierin spelen. Dat kan uit de lijst met nummers die Mindy & The Good Vibes Society al heeft opgebouwd in de afgelopen jaren. Maar dat mag ook een speciaal nummer zijn, wat nog niet in het repertoire staat. Doen we gewoon, zonder extra kosten. Er zijn standaard momenten waarbij een liedje vaak wordt ingezet, bijvoorbeeld:

  • binnenkomst van de bruid
  • ja-woord
  • ringen uitwisselen
  • tekenen van de aktes
  • verlaten van de ceremonie

Live muziek op jullie ceremonie zorgt voor een extra persoonlijke touch en de liedjes zullen jullie altijd blijven herinneren aan het moment dat je elkaar eeuwige trouw beloofde.

Combineer verschillende momenten en ontvang een aantrekkelijke combinatieprijs! Informeer voor de mogelijkheden info@thegoodvibessociety.nl

Back To Top